Preskoči na glavni sadržaj

Jesensko- zimska wish lista

Pozdrav cure. Već smo dosta zakoračili u jesen i vrijeme je da vam predstavim svoju jesensko- zimsku listu želja. Na listi se nalaze uglavnom proizvodi potrebni za svakodnevni makeup i njegu. Uz to uvrstila sam i neke stvari koje si želim za jesen i zimu, a nisu vezane uz makeup. Uživajte u čitanju!



Krenut ćemo sa dekorativnom kozmetikom. Tu sam napravila podužu listu želja pa su se tu osim noviteta, našle i neke stvari koje su već duže na policama.

Prva stvar od dekorative jest Essencova očekivana jesenska paleta Toffee koja sadrži uglavnom tople, jesenske, crveno- smeđe tonove. Odabrala sam je iz 2 razloga. Prvi razlog je zato jer još uvijek nemam takvu paletu u svojoj kolekciji. A uz to, čitala sam puno pozitivnih stvari o novoj liniji Essencovih paleta i odlučila sam čekati neku koja ne sliči onima u mojoj kolekciji, a ova je idealna.



Iduća paleta koju sam zaželjela dolazi iz Wet'n'wilda. Radi se o trio paleti Walking on Eggshells. Ovu paletu želim jer smatram da ima must-have sjenila koja mogu koristiti za svaki dan, a pogotovo bi mi bila idealna za putovanja. Praktična je zbog veličine i neću morati brinuti koliko će mi mjesta zauzeti u kozmetičkoj torbici.


Iduća dva proizvoda koja bih željela kupiti dolaze iz Catricove nove linije proizvoda. Kada su počeli popusti na Catrice pudere tamo negdje u srpnju ( možda i prije) bilo je za očekivati da nas očekuje sjajna jesen. I tako su nam predstavili novi Catrice HD liquid coverage puder. Izgled bočice i samo pakiranje privukli su me na prvu, a pozitivne recenzije koje prate Catrice pudere u zadnje vrijeme dali su mi povoda da ga stavim na svoju listu želja.



Druga stvar iz Catrica koja me privukla da ju isprobam je Matt 6hr Lip Artist ruž za usne. Znate i same da ruževa nikad dosta, a nijanse koje su izbacili jednostavno su neodoljive. Odabrala bih dvije nijanse za početak, a to su 010 Bare Nude's Soul i 030 Barberry Hopping.


I posljednja stvar od dekorative na mojoj listi želja je The Balm Mary-Lou Manaizer highlighter. Ovaj proizvod mi se već neko vrijeme mota po glavi i nikako da se odlučim kupiti ga. Jednostavno rečeno, smatram da je dobar highlighter must-have u mak-up kolekciji i to je zapravo jedini razlog zašto ga želim.


U drugu skupinu sam svrstala preparativu koju smatram nužnom za borbu protiv bure, hladnoće i promijenjivog riječkog vremena koje nikako ne ide na ruku mojoj koži.
Zbog toga pod broj jedan stavljam Hvarski melem od smilja. Melem sam po sebi mi je postao užasno dosadan i želim isprobati nešto novo. Mislim kako je ovo idealan proizvod za njegu usana u ovim hladnim i vjetrovitim danima. Možda posluži i za nešto drugo, ali to ćemo tek vidjeti.



Još jedna preparativna stvarčica koju si želim je kokosovo ulje. Čitala sam mnogo o njemu i kada sam vidjela za što je sve dobro zaključila sam da ga moram imati. Domaće maske za kosu, maske za lice i skidanje šminke samo su neke od ideja gdje bih uklopila kokosovo ulje i jako mu se veselim.


Na samom kraju, donosim vam dvije stvari koje si već jako dugo želim, ali uvijek mi iskrsne nešto drugo što mora biti prije toga.

Radi se o cipelama na petu. Inače nisam fan cipela na petu i nosim ih samo kada je to nužno. Visoka sam 173 cm tako da smatram da mi pete niti ne trebaju, ali s druge strane kada ih gledam na drugim curama, izgledaju nekako samouvjreno i peta im izduži nogu i….. Ahhh, jednostavno nemam boljih razloga. Uzela bih neke jednostavnije koje bi se dobro uklapale u sve kombinacije, a na slikama možete vidjeti kakve mi se sviđaju.





Druga stvar koju želim u ovom ne kozmetičkom dijelu je jednostavna bijela košulja. Smatram kako su košulje jednostavno komadi za svaki dan i mogu se kombinirati uz svaki stil. Konkretno, želim jednostavnu bijelu košulju koja se skroz kopča i koju mogu kombinirati uz svašta.



Ovo je, ajmo reći, moj nekakav popis za shopping za idućih nekoliko mjeseci. Nadam se da nisam bila naporna. Isto tako nadam se da ću si ispuniti što više želja sa ovog popisa. 

Sve slike preuzete su s Pinteresta.
Čitamo se iduće srijede.

  XO XO, Patricia


Što se nalazi na vašoj listi želja? 

Primjedbe

  1. na mojoj listi su palete korektora, palete za konturiranje i naravno, Catrice HD puder :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam u potrazi za dobrom paletom za konturiranje, ali nisam naišla ni na jednu koju bi stavila na listu želja :)

      Izbriši
  2. Catrice puder i ruz imam, s puderom sam u dobrim odnosima, ruz bi mogao biti i bolji.
    Encian kokosovo ulje svakako preporucam, ja ga ponekad za kosu krostim, a ljetos sam lijepo i potamnila s njim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od ova tri proizvoda, najviše želim isprobati puder :)

      Izbriši
  3. imam maricu i to kokosovo ulje...mary je super, obozavam highlightere, ovaj mi je definitivno najdrazi... koristila sam kokosovo ulje kao masku za kosu i jako mi je regenireralo i ozivjelo kosu, koristim ga kao ulje za lice prije spavanja i budim se sa predivno mekom i glatkom kozom, koristim ga za ramena i ruke i kao balzam za usne.super stvar :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedva čekam da si poklonim Mary. Kokosovo ulje ima masu različitih mogućnosti za primjenu. Jedva čekam da ga kupim i počnem koristiti :D

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

La Roche- Posay TESTERI I PRVI DOJMOVI

Pozdrav djevojke. Prije dva- tri mjeseca nletila sam na La Roche- Posay stranicu i vidjela kako postoji mogućnost da stvorim svoj osobni profil na njihovoj stranici koji mi omogućuje da dobivam testere novih proizvoda i savjete za njegu kože. I tako sam ja otvorila profil i ispunila kratku anketu prema kojoj će samo proizvodi koji bi mogli odgovarati mojoj koži biti poslani na testiranje. Prije nekoliko dana došao je prvi paketić testera koje sam isprobala. Ako vas zanima što se u njemu našlo i koji su prvi dojmovi o proizvodima, nastavite čitati.

ESI Aloe vera gel

Briga o koži trebala bi biti veća od svih ostalih. Koža je organ koji pokriva naše tijelo i uvijek je prva na udaru vanjskih utjecaja. Hladnoća, vjetar, opekline od sunca samo su neki od učinaka koji loše djeluju na našu kožu. 

Garnier Pure Active BB krema- RECENZIJA

U zadnje vrijeme izlaze nove tonirane kreme i ja, umjesto da se uputim u smjeru noviteta, odletim lagano u prošlost. Osobno, mislim da je faza BB krema prošla i da su, uz sve one BB, CC, DD i ostale tonirane kreme, puderi ipak moj prvi izbor za podlogu.  Međutim, jedan slučajni odlazak DM naveo me je da ponovno dam priliku Garnierovovoj BB kremi. Ako želite saznati da li me oduševila ili razočarala, nastavite čitati.