Preskoči na glavni sadržaj

Favoriti 2016.


Za početak, želim vam sve najbolje u novoj godini. Vjerujem da se sada već lagano opravljate od blagdana i krećete u nove radne pobjede, a ovaj članak je tu da vas malo opusti. Zbog toga, uzmite neki topli napitak i uživajte jer ima svega! ;)


Vratila sam se bloganju nakon duže pauze i dugo sam razmišljala da li uopće pisati ovakav post. Pauza koja je trajala šest- sedam mjeseci nije bila potpuna pauza od kozmetike i mazalica, dapače, dosta zanimljivih stvari sam otkrila baš u to vrijeme. Zbog toga sam odlučila s vama podijeliti svoje favorite 2016.

Krenut ćemo sa preparativom. Moram reći kako sam ove godine pokušavala naučiti što više o svojoj koži i saznati što joj najbolje odgovara. Jer lijepa koža znači da je koža zdrava, a dekorativna kozmetika na to može biti samo plus. Stoga je moja preparativa svedena na minimum.

1.   Garnier micelarna otopina
Tu se nema što puno za reći. Vjerna sam Garnierovoj micelarnoj već dvije godine i mislim da to govori dovoljno samo za sebe. Odlično skida šminku i čisti kožu nakon napornog dana. Odličan proizvod, preporučila bih ga svakome i to je to. Recenzija!


2.   BIOBAZA gel za umivanje
Kada sam krenula ponovno pisati prije tri mjeseca, odlučila sam da će to biti jedan od prvih postova. Iako je gel namijenjen osjetljivoj koži sklonoj crvenilu i prištićima, a moja koža nije zadovoljila sve uvjete, odlično se slažu. Detaljnije o njemu možete čitati na linku.


3.   NIVEA Soft
Radi se o univerzalnoj hidratantnoj kremi namijenjenoj svim tipovima kože. Kao što sam rekla, pokušala sam na što jednostavniji način tretirati svoju kožu jer smatram da koži treba vremena da se privikne i treba joj da diše. Ova krema pokazala se i više nego dovoljnom što se tiče moje kože i svakako bih preporučila da i vi pokušate nešto slično, iako nam je u „opisu posla“ da isprobavamo nove stvari. ;)


4.   Avon Clear skin crna mineralna maska
Inače sam bila vjerna Lush Mask of Magnaminty, ali znatiželja me odvela dalje. Kupila sam ovu masku iz čiste radoznalosti i nakon 2 korištenja prešla je u rutinu. Neću detaljno pisati o njoj jer uskoro možete očekivati recenziju.



5.   ESI Aloe vera gel
Apsolutni favorit ove godine. Gel je pravo malo čudo, a svoje mjesto na ovoj listi favorita zaslužio je ublažavanjem opeklina od sunca. Nedavno sam pisala o njemu, tako da detalje možete pronaći na linku.



Šećer uvijek dolazi na kraju pa zbog toga ja uvijek stavljam dekorativu na kraj. Već sam rekla kako sam se više vremena posvećivala njezi, ali to nije utjecalo na to da izdvojim neke proizvode iz dekorative koji su me oduševili u 2016.

Garnier Pure active BB krema
Nedavno sam pisala o ovoj BB kremi. Iako sam imala zamjerki o nijansi, ovaj proizvod se zbog toga kako izgleda na mojoj koži našao na listi mojih favorita. Nisam prezahtjevna što se tiče BB krema i zbog toga se ovaj primjerak nalazi u mojoj kolekciji i na listi favorita. Detaljniju recenziju možete pročitati na linku.


Catrice kamuflažna krema
Pisala sam o njoj u zadnjoj recenziji u 2016. Već se duže vrijeme nalazi na našem tržištu. Radi se o, kako samo ime kaže, kamuflažnoj kremi sa jačom pigmentacijom namijenjenoj prekrivanju nepravilnosti. Neću duljiti sa njom ovdje jer detaljnu recenziju možete pronaći na linku.


Essence All about matt puder u kamenu
O ovom puderu već ste čitale sigurno masu recenzija i još jednu možete naći na mom blogu. Ukratko, radi se o transparentnom fiksirajućem puderu, a s obzirom na njegovu kvalitetu i vrlo pristupačnu cijenu sigurno se nalazi u mnogim make up kolekcijama.


L'oreal Miss Manga maskara
Ove godine isprobala sam i dvije Maybellinove maskare, ali ova mi je svejedno ostala favorit. Radi se o maskari koja je moj favorit više zbog četkice nego zbog formule. Ne mislim time da je formula loša, ali četkica me jednostavno oduševila. Lijepo izdužuje trepavice i daje im potrebnu gustoću.


Essence olovka za obrve nijansa 02 Brown
Nisam neki ovisnik o savršenim obrvama, ali volim kada lijepo izgledaju. Olovku koristim za blago popunjavanje i definiranje obrva jer smatram kako mi to lakše polazi za rukom olovkom nego sjenilom. Uz to, smatram kako mi niti  ne treba puno više od toga.


Essence olovka za usne 06 Satin muave
Ovu olovku kupila sam nakon što sam izgubila staru verziju Satin Muave nijanse. Iako sam staru nijansu obožavala zbog onog tamnijeg, više ljubičastog tona u nijansi, ova nova mi se sviđa još više. Ove godine krenula sam nekako sve u stilu jednostavnijeg looka za svaki dan, tako da je nova, blaža, toplija nijansa ispala odlična za svaki dan.


Essence MATT MATT MATT RUŽ 02
Već sam rekla kako sam ovaj ruž otkrila slučajno i iznjela sam svoje oduševljenje njime u recenziji koju možete pronaći na linku. Ovaj ruž imam neka tri i pol mjeseca, a ispao je ruž koji sam najviše nosila. Prekrasna nijansa, prigodna za svaki dan i uz to ne treba se puno brinuti ako se obriše jer se vrlo lako nadograđuje.


Parfemi: La rive In i Womens secret
La Rive In parfem je kopija Armani Si parfema i zaželjela sam ga još 2015. Iako sam dugo razmišljala o tome da li mi zbilja treba još jedan parfem, na kraju sam ga kupila na pred blagdanskoj akciji u dm-u za 40-ak kuna. Parfem je vrlo jak, miris se jako dugo zadržava što je kod mene veliki plus. Iskreno, ne znam baš opisivati mirise tako da se neću ni truditi. :D
Womens secret parfem dobila sam na poklon za rođendan i detalje o njemu možete pronaći na linku. Parfem mi se svidio na prvu i ne prestajem ga nositi od trena kad sam ga dobila.



Nadam se da vam se svidio ovakav tip posta.
Čitamo se iduće srijede.

XO XO, Patricia

Koji su vaši favoriti 2016.? Da li vam se sviđa ovakav tip postova?

Primjedbe

  1. Sve najbolje u Novoj godini!
    Lijepi favoriti, moram probati ovaj Biobaza gel :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

La Roche- Posay TESTERI I PRVI DOJMOVI

Pozdrav djevojke. Prije dva- tri mjeseca nletila sam na La Roche- Posay stranicu i vidjela kako postoji mogućnost da stvorim svoj osobni profil na njihovoj stranici koji mi omogućuje da dobivam testere novih proizvoda i savjete za njegu kože. I tako sam ja otvorila profil i ispunila kratku anketu prema kojoj će samo proizvodi koji bi mogli odgovarati mojoj koži biti poslani na testiranje. Prije nekoliko dana došao je prvi paketić testera koje sam isprobala. Ako vas zanima što se u njemu našlo i koji su prvi dojmovi o proizvodima, nastavite čitati.

ESI Aloe vera gel

Briga o koži trebala bi biti veća od svih ostalih. Koža je organ koji pokriva naše tijelo i uvijek je prva na udaru vanjskih utjecaja. Hladnoća, vjetar, opekline od sunca samo su neki od učinaka koji loše djeluju na našu kožu. 

BIOBAZA Blagi gel za umivanje- RECENZIJA

Svi znamo koliko je važno održavati kožu čistom. Utjecaj okoline, užurbanog načina života i hormonalne promjene znaju dovesti do velikih problema na koži, a da bi to spriječili ili barem ublažili bitno je održavati svakodnevnu rutinu čišćenja i hranjenja kože. Ja vam danas donosim recenziju gela za umivanje koji me jako dojmio i odlučila sam to podijeliti s vama.